Комори представи Lithrone GX44RP

1662
Комори представи Lithrone GX44RP

Машината за офсетов печат е с 9 секции и работна ширина на медиите от 44 инча (максимален печатаем формат 820/1140 мм), като позволява двустранен пълноцветен печат с едно преминаване на листа.

Комори представи Lithrone GX44RP

 

В допълнение може да бъде оборудвана с H-UV технология за ускорено изпичане и по този начин да предложи високо качество и производителност за отпечатване на списания, брошури и книги. Максималната скорост е 15 000 листа в час.

Сред основните характеристики са захващането на листа само в единия край, което позволява по-доброто запълване на листа в задната част и същевременно елиминира необходимостта от обръщане на листа. Системата за транспорт от четири трансферни цилиндъра гарантира стабилността на движение на листата, независимо от грамажа и дебелината на медиите. Специфичното е, че пластините за печат на лицето и гърба са ориентирани в една посока, както при машини за едностранен печат, което повишава ефективността при изготвянето на предпечата.

Чрез интегрираната система за контрол KHS-AI се съкращава времето за подготовка. Като допълнение могат да се включат: система за асинхронна смяна на пластините A-APC; система за контрол на спектралната наситеност PDC-SX или система за оценка на качеството PQA-S.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.komori.com

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/