Компанията FUJIFILM Sericol придоби 100% от акциите на Colormy AG

1859
Компанията FUJIFILM Sericol придоби 100% от акциите на Colormy AG

Реномираната компания FUJIFILM Sericol, която е част от FUJIFILM груп, изкупи на 100% акциите на фирма Colormy AG в сила от 31 Октомври 2007г.

sericol

За последните 7 години Colormy AG е концетрирана върху пазара на широко-форматните принтери и най-вече предлагането на висококaчествени медии за различни видове мастила. Целта на това сливане е постигането на най-добри продукти и най-ефективна сервизна поддръжка. Всички усилия са насочени към създаване на удобство и сигурност в крайния потребител. Вече освен предлагането на атрактивните медии Euromedia на Colormy, сега вече FUJIFILM, искат да наблягат и на новите технологии, като трайно се установят на пазара за широко-форматни принтери.

За фирмата Sericol е създадена през 1950г. и е водещ производител на мастила и консумативи за фирмите занимаващи се с предпечат. Закупена е от FUJIFILM през 2005г. Германската фирма ColorMy се наложи през последните няколко години с качествените текстили, фолиа и други материали за широко-форматен печат, които се продават под марката Euromedia.

colormy

Източник: Адком

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.