Кристал Винил ще участва на изложението COPIS

738
Кристал Винил ще участва на изложението COPIS

По време на събитието, ще можете да видите възможностите на фирмата за изработка на ТИР покривала, стелажи, брандиране на автомобили, печат на тапети, дисплеи и знамена, витрини и мн. др.

Екипът на „Кристал Винил“ ООД има удоволствието да Ви покани на изложението COPIS от 25 до 27 септември в Интер Експо Център София, събиращо професионалистите в производството, дистрибуцията, търговия  на печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама.

 

винил с капси

Заповядaйте, за да ви покажем нашите възможности за широкоформатен печат, печат върху кристал и винил CMYK+W+L, включително изработка на билбордове, производството на ТИР покривала, рекламни табели и стелажи, рекламни пана, брандиране на автомобили, дисплеи, знамена, банери, брандиране на витрини и интериор, фасадна реклама, печат върху PVC фолио, печат на тапети и канаваца, печат върху стъкло и други плоскости.

 

покривало за камион

Търсите, искате, желаете най-доброто решение и изпълнение на Вашите проекти, екипът на Кристал Винил ще ви очаква на в зала №3, щанд С12.

Вече е възможно да ни посетите и с виртуална разходка, показваща производствените възможности на фирмата тук: ВИРТУАЛНА РАЗХОДКА.

 

покривало за беседка

Източник: Кристал Винил

Вижте някои проекти на Кристал Винил тук:
Въздухозаборник за ремарке
Ветроупорни завеси за заведения, тераси и халета
Покривала за превозни средства

Други продукти на сайта.

Интернет портал за печатни технологии.