Купете система за експонация на клишета по време на LabelExpo

451
Купете система за експонация на клишета по време на LabelExpo

Инвестирайте в един от продуктите с най-бърза възвръщаемост и започнете да спестявате значителни разходи.

 

Компаниите, които инвестират разумно, анализират множество параметри по даден проект, преди да решат да инвестират в закупуването на оборудване или софтуер за производството си. Всяка компания има собствен процес, но някои от най-важните преценки са свързани със следните точки:

 • Възвръщаемост на инвестицията – за колко време очакваме инвестицията да се изплати директно или индиректно. Възвръщаемостта може да произтича от микс от директни ефекти: спестявания, повишени приходи, или индиректни ефекти: цялостно подобряване на оперативността, повишена ефективност, намаляване на грешките, достъп до нови пазари и други подобни.
 • Размер на самата инвестиция – може ли компанията да си позволи натоварването от подобна инвестиция или цената на заемане на капитала от външна институция.
 • Други алтернативи за инвестиция – има ли по-добро място, в което можем да инвестираме парите си, което би донесло по-добра възвръщаемост на инвестицията.
 • Косвени разходи, свързани с проекта – до колко проектът налага допълнителни разходи, промяна в процесите, преструктуриране на производството и подобни сложни дейности, които могат да генерират значителни разходи.

Независимо дали това са основните параметри, които вашата компания изчислява, или има и други, които включвате – инвестицията в собствено оборудване за експонация на фотополимерни форми за флексо печат покрива и надминава значително всички очаквания.

Инвестицията е толкова добра и носи толкова бърза възвръщаемост при някои компании, което ни дава възможност да твърдим, че компаниите не просто печелят от инвестицията, а директно губят с всеки изминал ден, в който отлагат нейното предприемане. Ето защо, е добре да се поинтересувате за подробности още днес.

Като добавим и специалните условия за инвестиция, свързани със събитието LabelExpo, тя се превръща в едно предложение, на което задължително трябва да обърнете внимание!

Закупуването на собствена линия за експонация на клишета всъщност е много лесен и достъпен проект за много български печатници. В някои случаи инвестицията може да се възвърне за една година, а най-често за по-малко от три години – това е значително бърз темп на развитие. Проектите, които могат да се похвалят с такива възможности за възвръщане на инвестицията в полиграфията са изключително малко.

 

 • Значително намаляване на разходите – пресметнете колко разходи правите на година за фотополимерни клишета. Сега си представете проект, в който се включват всички оперативни разходи, и сумите, които излизат всеки месец от фирмата ви падат наполовина или дори повече.
 • Подобряване на качеството и достигане на максималното, на което са способни вашите машини – притежанието на собствена система ви дава възможност да оптимизирате процеса максимално добре спрямо вашето производство и да постигнете по-добри резултати със същите печатни машини и същия печатен процес.
 • Започване на работа от първия ден – можете да започнете да работите и да постигате оптималните резултати на системата от първия ден работа след инсталация и обучение. Голяма част от специфичното знание, което е нужно за производство на клишета, е внедрено в процеса и съпътстващия софтуер, така че за вашите оператори нещата да бъдат лесни и предвидими.
 • Подобряване на оперативността – колко пъти ви се е налагало да спрете поръчка, защото чакате формите или защото в дадена форма има проблем и тя трябва да бъде направена отново? Ако имате собствено оборудване, всички тези проблеми стават незначителни и контролът става изцяло ваш.

Много печатници изпитват различни притеснения за подобна инвестиция, които обаче често се решават много лесно. Ето някои от най-честите притеснения, които чуваме от пазара:

 • “В момента нямаме предпечат и не искаме да създаваме такъв отдел” – всъщност не ви трябва цял отдел, а само един човек, който може да поеме целия процес, защото той е много лесен и доста стандартизиран. Ако все пак не искате да се занимавате с предпечат, нашето професионално студио за предпечат и подготовка на файлове може да предложи тази услуга.
 • “Инвестицията в такава линия е много голяма” – често на пазара се цитират различни цифри, които се променят с всяко преразказване на историята. За да си създадете реална представа, можете да получите от нас неангажираща оферта за желаната от вас система. Ще видите, че реалната инвестиция е по-малка от това, което си представяте.
 • “Процесът е много сложен и нямаме необходимото знание за да го управляваме правилно” – всъщност реалната технология е много сложна, но процесът е много прост. Flexcel NX се е наложила като водеща система, защото целият процес е напълно стандартизиран, като в същото време дава страхотни, често неочаквано добри резултати.
 • “Ние сме прекалено малка фирма, за да имаме такова оборудване” – наистина има определен обем, при който има смисъл да се инвестира в собствена система. Обемът обаче е доста малък и реално инвестицията започва да се възвръща дори при ниско и средно потребление на клишета на година. Отново най-добрият начин да разберете това е да получите неангажираща оферта от нас и да направите реалните сметки, които искате.

Ако смятате да посетите LabelExpo не пропускайте да предвидите посещение на щанда на Kodak за да видите новите разработки в системата NX. Можете да ни пишете на sales@gedbg.com и нашият екип ще се погрижи да получите персонална демонстрация и среща с водещите експерти, разработващи системата, които ще отговорят на всички ваши въпроси.

В случай че LabelExpo не е във вашия план, все още можете да се възползвате от специалните условия. Пишете ни на sales@gedbg.com и за нас ще бъде удоволствие да ви представим системата и да разработим кратък план за инвестицията.

Купете система за експонация на флексо клишета в годината на LabelExpo и спестете пари на вашето производство!

За ГЕД
ГЕД предлага решения за флексо печат на водещи разработчици и производители, които създават тенденциите в технологията и дават възможност на българските клиенти да получават най-доброто от света при подходящи за нашия пазар условия. Дългогодишният опит, сертифицираният екип от сервизни техници и персоналният подход към всеки клиент гарантират успеха на съвместните ни проекти.

За Kodak NX
NX е станал синоним на високо качество при флексо печата в световен мащаб. Благодарение на NX технологията флексо печатът търпи своеобразен ренесанс, като голям набор от поръчки се изместват от дълбок печат към флексо, заради практически пълната липса на разлика в качеството на печат, по-ниските разходи и подобрената оперативност.

 

Източник: Гед

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.