Кутии от велпапе по поръчка с М1 от Packsize

758
Кутии от велпапе по поръчка с М1 от Packsize

Представеният от Packsize модел М1 задава модерният подход към производството на кутии от велпапе по поръчка.

Модулната архитектура позволява едновременно изрязване, биговане и печат с променливи данни върху опаковките само с едно преминаване през машината. Това от своя страна води до редуциране на времето за подготовка и консумацията на енергия.

Чрез софтуера за производство и оптимизация PackNet, системата предоставя функционалност за изработка на кутии с променливост в типа и размера. Моделът може да бъде оборудван с няколко подаващи системи, като същевременно в режим на изчакване могат да бъдат заредени до 8 палета със зигзагообразно сгънати велпапета, с еднакви или различни параметри.

 

Кутии от велпапе

Патентованата мулти-осна конфигурация на инструментите позволява едновременно рязане и биговане, което води ди по-бърз цикъл на производство. Допълнителна функционалност позволява печата на висококачествени баркодове, лога и друга важна информация по време на изработката. На изхода има специален контейнер за отделяне на отпадъците от производство.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.packsize.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/