Лазерните системи на SUMMA с партньор в България

886
Лазерните системи на SUMMA с партньор в България
Spread the love

Тотем Груп увеличава портфолиото си и затвърждава позицията си на надежден доставчик и предпочитан партньор, не само на водещи производители на принтираща техника, но и на такива за довършително оборудване.

Отскоро фирмата бе избрана за официален представител на белгийският производител SUMMA за тяхната L серия , не само за българския, но и за румънския и македонския пазар!

 

Лазерните системи на SUMMA

Тотем Груп ще участва в предстоящото изложение ТМТ 2019 в София. На техния щанд посетителите ще имат възможност да се запознаят отблизо с машината за лазерно рязане SUMMA L1810. Изложението ТМТ ще се проведе от 25-ти до 27-ми Септември в Интер Експо Център, София. Заповядайте в зала 2, щанд B1, където екипът на Тотем Груп ще Ви очаква!

По-рано тази година SUMMA пуснаха на пазара изцяло нова серия системи за лазерно рязане. За разлика от останалите машини на SUMMA, които са със студено рязане на материала, новите лазерни системи предлагат безконтактен метод на разкрой, който е с висока прецизност и е идеален за текстил. Особено подходящи са за спортно облекло, мода и домашен декор. Основното предимство на безконтактното кроене е липсата на отместване или придърпване на материала, което е изключително важно, особено при работа с еластични или деликатни материали като например спортни дрехи.

Друго предимство на лазерните системи на SUMMA е, че режат по контур, тоест могат да работят без файл за рязане, което спестява ценно време. Това е постигнато, чрез Vision технологията разработена благодарение на съвместната работа между SUMMA и CadCam Technology

 

Лазерните системи на SUMMA

Vision технологията позволява нарязването на цяла ролка без намеса на оператор. Системата бързо сканира материала за контури, и автоматично създава вектор за рязане, след което се пристъпва към самото рязане, а резултата е качествено запечатани ръбове, без нищене. Освен това, липсата на маркери за кроене означава, че детайлите могат да бъдат напечатани по-близо един до друг, което на свой ред води до намаляване разхода за материал.

Машината е снабдена с конвейер от ново поколение и моторизирано поддаващо устройство за текстилните ролки, които осигуряват непрекъснато производство, а система за автоматично засичане на деформации, следи да не се допускат дефекти.

При работа с машината не се отделя прах, а вътрешната система за извличане на дим предпазва от замърсяване на въздуха в работното помещение.

Модела L1810 е с работната ширина 1860мм, и е насочена към няколко основни приложения и обхваща стандартно използваната ширина на текстилните ролки за тях – спортни екипи, бански, мода и технически текстили. Лазерите се предлагат с няколко различни мощности – 50, 100, 120, 250 W. Машината е подходяща най-вече за изкуствени материи и за някои естествени.

Освен SUMMA, Тотем Груп представлява и други водещи марки оборудване за дигитален печат, трансфер, студено рязане, шиене, RIP софтуер, текстили и мастила за печат. Фирмата ще участва и на изложението Print & Sign, което ще се състой от 9-ти до 12-ти Октомври в Букурещ. На щанд 102 в зала B1, ще можете да видите машината за лазерно рязане на SUMMA – L1810, както и различни машини за дигитален печат.

 

Тотем Груп

 

Повече за Тотем Груп ЕООД:
Фирма Тотем Груп предлага разнообразни и комплексни решения за дигитален печат, като е специализирана в текстилния печат.

гр. Русе
ул. „Търговска“ №3
Тел.: 0893 273 757
office@totem-group.eu
www.totem-group.eu

Биографична информация