Ламинат създава усещане за хартия

1555
Ламинат създава усещане за хартия

Paper-Like™ е ламинатно покритие на компанията Bemis, което на външен вид и допир наподобява хартия. Решението е съвместимо с всички видове гъвкави материали – BOPA, PA, PET и BOPP, както и с различни машини за обработка.

Ламинатът Paper-Like™

 

Компанията производител е добре позната с иновативните си продукти в областите на полимерната химия, екструдиране на фолио, ламинати и покрития. Техните решения са приложими, както в хранителната, така и нехранителните индустрии.

Ламинатът Paper-Like™ запазва всички предимства на този тип продукти, а именно лесен за поставяне и с гладка повърхност. Той също така се характеризира с по-малко тегло, което от своя страна води до икономии от намаляване на разходите за материали, транспорт и екотакси. Сред предимствата е и това, че създава уникално първо впечатление при допир, наподобявайки хартия. Основното му предимство пред хартията обаче е голяма му здравина.

Ламинатът се предлага в няколко варианта – с две различни различни структури и цветови комбинации (бяла и кафява). Производителите го препоръчват основно за хранителната индустрия и в частност (месната и млечната). Продуктът е подходящ и за пакетиране на сандвичи.

Източник: www.bemis.com
Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/