Лента за залепване на клишета за флексопечат DuploFLEX 5

3722
Лента за залепване на клишета за флексопечат DuploFLEX 5

DuploFLEX 5 от серията на LOHMANN е компресибилна лента с дебелина 0,55мм за залепване на клишета с носител от разпенен полиетилен.

DuploFLEX 5 е компресибилна лента с дебелина 0,55мм за залепване на клишета с носител от разпенен полиетилен; подходяща за фини преливания, много тънки линии, цветно печатане при минимално нарастване на растеровата точка за висококачествен флексопечат.

 

Предимствата пред другите продукти на пазара: 4 възможни твърдости на разпенения носител. Адхезията на DuploFlex 5,2 maxx се увеличава приблизително с 20% от двете страни в сравнение с гамата DuploFlex Plus и има 40% по-голяма сила на залепване от DuploFlex Standart.

Това гарантира индивидуалното напасване на печатния процес спрамо печатната машина и клишето, което от своя страна води до оптимални резултати.

Копресибилната лента е с дебелина 0,55мм, което е общоприет стандарт. Когато лентата се залепи върху цилиндъра, в резултат на опъването, се получава леко изтъняване. Дебелината й се редуцира от 10 до 15% в зависимост от диаметъра на цилиндъра и достига крайно положение от около 0,5мм.

Строеж на продукта:

Клебекс Василев ЕООД

ул. Велчо Атанасов 50
1505 София
тел: 02/ 944 30 06
факс: 02/ 943 53 30
мобилен: 0888 87 76 51
e-mail:  wassilev@abv.bg
www.klebeks.eu

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.