Мастила на TOYO ink за флексопечат ще се предлагат от Полихром Сервиз ЕООД

2292
Мастила на TOYO ink за флексопечат ще се предлагат от Полихром Сервиз ЕООД

TOYO ink са един от топ 3 производителите на мастила в световен мащаб. На българския пазар TOYO дистрибутират гама от солвентни и водно базирани мастила за печат върху, гъвкави опаковки, алуминиеви фолиа, картон, велпапе, салфетки и др.

Toyo Inks дистрибутор България

 

През декември 2015 година TOYO ink, придобиха турския производител на мастила DYO част от Yaşar Holding Anonim Şirketi.

За България, мастилата на TOYO ink за флексопечат солвентни и водно базирани ще бъдат дистрибутирани чрез Полихром Сервиз ЕООД.

Компанията представя и нова серия мастила за флексопечат FH-1xxx.

FH e солвенто базирано мастило високо пигментирано с бавно сушене предназначено за печат с анилоксови валове с линиатура от 280 LPI.

Мастилото се характеризира с брилянтни цветове, бавно сушене, отлична печатаемост, висока пигментация, подходящо за повърхностен печат. Мастилото се доставя с вискозитет 30-35 sn/D4/25oC, работен вискозитет 20-24 sn/D4/25oC.

Серията мастила FH са подходящи за печат върху полиетилен (предварително третирани за 38 mN/m минимум повърхностно напрежение) и други пластмасови повърхности, алуминиево фолио (изисква предварително третиране с праймер), хартия с покритие и картон.

Полихром Сервиз ЕООД представя и следните добавки:
FH-1910 Verschnitt се използва за намаляване силата на цвета и се запазва вискозитета на мастилото.
RX-9910 Scratch&Rub добавка за подобряване на устойчивостта срещу триене. Максимално 10% могат да се добавят.

toyo inkПовече информация: Полихром Сервиз ЕООД
гр. София
ул. 545, №5
Тел.: 0882/ 098 762
Тел.: 0899/ 139 283
Профил в каталога Полиграфия Инфо
 

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.