Мастиленоструйна система позволява печат на потребителски послания на пликове за писма

2122

Pitney Bowes обявиха европейската премиера на цветната печатна система Print+ Messenger. Тя позволява отпечатване на цветни послания, зададени от потребителя върху пликове за писма по време на високоскоростно поставяне на писмата в тях.

Системата е съвместен продукт между лидерът в областта на технологиите за подготовка на писма Pitney Bowes и HP. Технологията може да помогне на потребителите да увеличат ефективността на производството като премахне нуждата от купуване на предварително отпечатани пликове, намали складовите разходи и улесни превключването между различни поръчки..

Системата премахва необходимостта от употреба на друго, освен обикновени пликове за комуникация с клиентите. Цялата нужна информация може да с отпечата директно върху плика. Тя може да включва специфични предложения, фирмени знаци, адрес на подателя и получателя, баркодове. Цветната мастиленоструйна система Print+ Messenger може да обработва до 20 000 писма в час. Според Pitney Bowes, това прави технологията подходяща за всеки доставчик с голямо натоварване.

Pitney Bowes и HP за разработили и печатната система IntelliJet, която оптимизирана за производство на писма. Според Pitney Bowes софтуерът им Production Intelligence, печатната система Intellijet и високоскоростната система за довършителни работи Print+ Messenger могат да помогнат на потребителите си да постигнат по-висока производителност, съчетана с понижаване на разходите.

Print+ Messenger

Източник: printingtalk.com
Текста написа: Мартин Новев

Реклама:
Обяви за печатни машини, полиграфическо оборудване, принтери, мастила, хартии и картони, консумативи, машини втора употреба др. – Printstock.info

Интернет портал за печатни технологии.