Материали и спомагателна химия за полиграфията на Prisco

1170
Материали и спомагателна химия за полиграфията на Prisco

Prisco е международна компания с над 100 годишен опит в производството и разработката на химикали. Разположена е САЩ и е с над 350 служители. В областта на полиграфията Prisco предлага лепила, различни видове лакове и спомагателна химия за листов и ролен офсетов печат и мн. др.

 

спомагателна химия за полиграфията на Prisco


Списък с всички предлагани продукти на компанията можете да видите тук.

В България продуктите на Prisco се доставят от Булграфика от началото на тази година. Доста клиенти вече се довериха на техни материали за офсетовия печат и навсякъде те са добре приети. Това дава увереност Булграфика да разширят гамата с предлаганите продукти и да предложат на клиентите нови материали за тестове още през месец декември 2018 г.

лого Prisco logo logo булграфика

За повече информация Булграфика
Булграфика е изключителен представител за България на световно известни компании като Komori Япония – печатни машини, MBO Германия – сгъвачни машини, Sakata Inx Испания – офсетови мастила, ORTHOTEC Taiwan – производител на машини за ролен офсетов, летърпрес и сито печат, щанци и топъл печат на етикети, Kiniyo Europa и Westland Германия – гумирани валци и др.

гр. София
бул. Цариградско шосе № 113 A
Тел.: 02/ 876 04 93
www.bulgraphica.com

Профил на Булграфика в каталога Полиграфия Инфо

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.