Машина за директен печат върху велпапе от Графтек ООД

2166
Машина за директен печат върху велпапе от Графтек ООД

Графтек ООД продължава да обогатява портфолиото си от предлагани иновативни печатни технологии, с единствената по рода си достъпна машина за директен печат върху велпапе и картон NEW SOLUTION MULTI LG.

NEW SOLUTION MULTI LG

 

Машината работи с изключително успешната технология memjet, която в последните години се доказа като една от най-висококачествените на пазара. В същото време много достъпна, лесна за употреба и с огромна производителност.

NS MULTI LG печата в два режима – производителен и висококачествен. При производителния скоростта е 18 линейни метра в минута с резолюция 800х1600 dpi. При режим с високо качество резолюцията е 1600х1600 dpi, а линейната скорост е 9 м/мин.

По желание на клиента системата може да се оборудва с RIP от Caldera, което дава пълен контрол на оператора над процеса – цветове, работни потоци, симулация на спот цветове, изграждане на цветови профили, спестяване на разходи за мастило и т.н. Това отключва пълните възможности на машината и дава един уникален бизнес инструмент в ръцете на производителите на кутии, кашони, дисплей и стелажи от хартия, картон и велпапе.

Графтек ООД  осигурява сервиз и техническа поддръжка на територията на цялата страна, с което клиентите се чувстват спокойно, че оборудването им ще бъде оптимално използвано.

За повече информация можете да се свържете с представителя на NEW SOLUTION за България – Графтек ООД .

гр. София
ул. Козлодуй 94
Тел.: 0882/ 447 006
www.labelstech.com

Профил на Графтек ООД в каталога Полиграфия Инфо

Име: Иван Иванов

Професионален опит: Практик, завършил е полиграфия в ТУ Пловдив и маркетинг в УНСС. През последните повече от десет години е заемал различни позиции в няколко печатници, като оператор на машини за топъл печат, ситопечат и ламинат.

Преминал е стаж по предпечат и дизайн в издателство Икономедиа. Работил е и като организатор производство в Делта Хай Принт в Пловдив и мениджър по качеството в печатница Дедракс. Работил е като консултант Производствен печат в Коника Минолта Бизнес Солюшънс България. Познава цялостния процес на производството на печатни материали, което е от голямо значение в неговата ежедневна работа. Общува всеки ден с клиенти, следи всички нови технологии и определено знае какво се случва в печатния бранш. Специализирал се е в осигуряването на технически решения за производсттво на ролна печатна продукция, като етикети и опаковки.

Настоящи занимания: Собственик и управител на Графтек ООД. В свободното си време: Забелязахме, че се увлича по лова. Предпочита спортове като тенис на корт, тенис на маса и плуване. Има интереси в областта на маркетинга и рекламата, както и психологията.