Машина за печат на етикети с БЯЛО достъпна за всеки – вече и в България от Графтек

929
Машина за печат на етикети с БЯЛО достъпна за всеки – вече и в България от Графтек

Графтек представя за пръв път на българския пазар QL-300 – цветен принтер за печат на етикети с БЯЛ цвят. Не, това не е първоаприлска шега – вече има достъпно решение за къси серии етикети, които изискват печат с CMYK+W. Възможностите са неограничени – прозрачни медии, цветни картони, метализирани стикери и т.н.

Принтерът е най-новият член в семейството на QuickLabel и вече интересът към него е огромен.

Видео:

Ширината на печатната медия е до 130 мм, а скоростта на печат е до 9 м/мин., с което принтерът се оказва подходящ, както за производители на етикети, като рекламни агенции, печатници, така и за собствени нужди на фирми от козметичната, хранителната и много други индустрии.

 

цветен принтер за печат на етикети с БЯЛ цвят

Технологията на печат е електрофотография със сух тонер, което прави изображението устойчиво на всякакви условия – влага, конденз, изтриване, надраскване, УВ лъчи и т.н. Етикетите, отпечатани с този принтер, за подходящи и за хранително-вкусовата промишленост, при непряк контакт с продуктите.

Допълнителна информация, можете да разгледате пълните спецификации на принтера на следния адрес или да се свържете директно с Графтек: www.3labels.com

За повече информация разгледайте фирмения профил в онлайн каталога Polygraphy.info или се свържете директно с Графтек :
гр. София
ул. Козлодуй 94
Тел.: 0882/ 447 006

За да не пропускате последните нововъведения в индустрията и нови печатни технологии, които предлага Графтек, последвайте ги в социалните мрежи и се запишете за имейл бюлетина им:
youtube канал: youtube.com
facebook: facebook.com
web: labelstech.com

Интернет портал за печатни технологии.