Машина за топъл печат и щанцоване на фирма Gietz

985
Машина за топъл печат и щанцоване на фирма Gietz
Spread the love

100% повече производителност с FSA 1060 Foil Commander – машина за топъл печат и щанцоване на швейцарската фирма Gietz.

FSA 1060 Foil Commander

 

Машината FSA 1060 Foil Commander се използва в печатната индустрия за довършителни процеси като полагане на фолио за топъл печат и щанцоване, за различни хартиени и картонени опаковки, за хранителната индустрия /шоколади и бонбони/, козметика, цигарени опаковки, поздравителни картички, етикети, списания, рекламни материали. FSA 1060 Foil Commander се използва и за апликирането на холограми с цел защита на търговски марки и изработването на ценни книжа.

10 предимства на машината:

8000 листа на час
Максималната производствена скорост позволява от 50 до 100% по-висока производителност сравенена с тази на конкурентни машини. Най-добро качество на апликиране на фолиото при топлия печат и изразителност на релефа.

VACUFOIL
Патентована система за транспорт на фолиото VACUFOIL, която дава възможност за работа с ролки фолио с голям диаметър и смяна на ролките с фолио без да се намаля скоростта на машината.

100% съвместимост с последните печатни формати на офсетовите печатни машини
Форматът 1060 x 760 мм покрива всички формати на последните модели офсетови печатни машини.

350 метрични тона налягане
Максимално налягане дори при пълна производствена скорост за постигане на изключително високо качество на топлия печат и релефа.

Време за задържане на натиска на пресата
Благодарение на уникален пресов механизъм времето за задържане на натиска при машините Gietz е уникален. Времето за престой 1, може да се увеличи с 64% без спиране и загуба на скорост. Времето за престой 2, позволява машината да остане под натиск до 2,5 секунди! Тези две времена са най-важните параметри за фина настройка на прецизен топъл печат.

SMART Register
Патентованата система SMART Register sheet компенсира неточности при подаване на листа в машината като крив лист, навълнен лист, чрез четене на отпечатни маркери за регистър или чрез четене на края на листа от хартия или картон.

OVD – технология (холограми)
За апликиране на единични холограми или ленти с ОVD = Oптични вариращи елементи, с цел защита, фирма Gietz е позната като доставчик на водеща технология за процеса на позиционирането на тези защитни елементи.

Експлоатационен живот
Повече от 50 години фирма Gietz е фокусирана в изработката на машини за топъл печат, релеф и щанцоване. Опитът на стотиците потребители на машини Gietz е последователно изследван и включен в дизайна на оборудването.  Фирмата Gietz е символ на машини, които дават най-високо качество на топъл печат и щанцоване, като много често са нужни повече от 20 години за да се направи първият основен ремонт на наша машина.

Съотношение цена-качество
Най-високо качство на отпечатване на фолиото, максимална производителност, изключително дълъг експлоатационен живот и надежност са показателите на машината Gietz, които правят съотношението цена-качество напълно приемливо.

Топ продукти за професионалисти
Машините за топъл печат от фирма Gietz – Швейцария са познати от печатарите по света като създадени от професионалисти за професионалисти.

Машините за топъл печат и щанцоване на фирма Gietz се предлагат за България от Глобъл Графикс ООД

Глобъл Графикс ООД
Фирмата работи в областта на печатните технологии и е търговско представителство на водещи производители на софтуер, печатно оборудване, довършителни машини, материали и консумативи за полиграфията.

гр. София
бул. Васил Левски 30
Тел.: 0888 870 208
a.tz@globalgraphics.bg
www.globalgraphics.bg

Профил на Глобъл Графикс ООД в каталога Полиграфия Инфо

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.

В свободното си време: Посветен е на футболния отбор на Полиграфия инфо.