Миниатюрно устройство за ситопечат на тениски

2870
Миниатюрно устройство за ситопечат на тениски

Devin Smith е създал миниатюрна, но функционираща машина за ситопечат, която печата върху дрехи с размери за Barbie.

Докато работил във фирма за производство тениски през 2013, любителят на макети Devin Smith решил да направи миниатюрна реплика на студиото им. Това погълнало свободното му време за пет месеца, но резултатът бил забавен подарък за работодателите му, който в момента е изложен в основната им приемна.

В крайна сметка Devin развил идеята за производство на облекло в миниатюрни размери още повече. Той проектирал напълно функционална миниатюризирана машина за ситопечат, която печата дизайни върху малки дрешки. Те са с размери за кукли Barbie. Можете да видите машината в действие тук, а още от миниатюрните проекти на Smith – във Facebook.

Източник: thisiscolossal.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.