Мираж Груп представя за първи път Fotoba XLD 170WP по време на Copi’s 2018.

1023
Мираж Груп представя за първи път Fotoba XLD 170WP по време на Copi’s 2018.

Щандът на Мираж Груп е в Зала 3, това е мястото, където може да видите за първи път в България Fotoba XLD 170WP.

 

Fotoba XLD 170WP

Fotoba XLD 170WP

Довършителна машина от световно известните Италиански производители Fotoba специалнo изработeна за рязане на тапети. Специална версия на дигиталнния кътър XLD 170, проектирана да направи възможно най-точното вертикално рязане, което позволява перфектно съединяване на краищата. Идеален за подреждане на множество плочки от единични изображения. Следва изображението с точност 0,06 mm (0,002 инча).

Ножовете на XLD 170 могат да обработват най-гъвкавите носители до максимална дебелина от 0,8 мм (32мл), включително поликарбонат, фотохартия, винил, самозалепващ се винил, PVC, Duratrans, TDF, платно, ламинирани или капсулирани разпечатки и много други.

Дигитално отпечатаните тапети за вътрешна декорация изискват перфектно прилепване, което е невъзможно да се направи надеждно чрез ръчно рязане. XLD170WP плюс безжичният валцовъчен комплект REW104 може да направи това с лекота.

 • Констриуран и произведен в Италия кътер
 • Над 30 години опит в автоматизацията


Освен Fotoba XLD 170WP по време на Copi’s Мираж Груп ще представи още HP Latex 365 и Summa D160.

HP Latex 365

 

HP Latex 365

Бъдете максимално гъвкави за своите клиенти с този многофункционален 1.63-м HP латекс принтер.
Технологията HP Latex на водна основа е уникална, осигуряваща комбинация от истинска гъвкавост на приложенията, високо качество на изображението и висока производителност, и Ви предоставя ви устойчив подход, по-добър за вашите оператори, вашия бизнес и околната среда.

 • С вграден собствен спектрофотометър и библиотека с готови профили на НР медии
 • Колектор за мастило, който ви дава възможност да печатате на разнообразни текстилни медии, без да е необходимо да ограничавате маржините.

Принтерът HP Latex 365 печата за вътрешна и за външна реклама на разнообразни, традиционни медии, както и върху текстил. Висококачествените и устойчиви изображения осигуряват устойчивост на надраскване, сравнима с тази на твърди солвентни мастила.

Summa D160

 Summa D160

 

 • Кътър за рязане установил се на пазара като световен лидер по отношение на производителност-цена
 • Разчитане на регистрационни знаци за контурно рязане на стандартни материали, но също така и за отразяващи, холографски или огледални материали и за многото различни видове ламинати, които се използват днес
 • Големият, лесен за използване контролен панел Ви позволява бързо и лесно да променяте настройки като скорост, налягане и режим на скициране, за да извършите тестови отрязъци.
 • Високоскоростна режеща глава е с максимална точност, което позволява изключително надеждно и без особено усилие рязане на фолио.
 • Вградените медийни ролери и ролкови фланци зареждат фолиото направо и поддържат Вашата медия в правилната позиция дори при рязане с максимална скорост.
 • Подравняването на очертанията на контурите на OPOS X означава, че можете да режете напечатани графики с пълна увереност и надеждност.
 • Текстилна кошница – която предотвратява събирането на прах и остатъци върху медията

За повече информация: Мираж Груп

гр. Русе
7012, ул. Николаевска 12, ет. 6,
office@mirage-group.eu
Тел.: 082/ 826 993
Тел.: 0885/ 006 350
Тел.: 0886/ 455 043
Тел.: 0885/ 188 868
mirage-group.eu

Профил на Мираж Груп в каталога Полиграфия Инфо 

Интернет портал за печатни технологии.