Мираж Груп с нови предложения по-време на Copi’s

1441
Мираж Груп с нови предложения по-време на Copi’s

Както всяка година Мираж Груп има традиционно място в най-голямото местно изложение в света на дигиталния печат – Copi`s 2-4 Октомври 2017 в град София. Шестото издание на специализираното изложение за печатни и рекламни комуникации ще се проведе в Интер Експо Център в София от 2 до 4 октомври 2017 г.

Ето и основните акценти, на които ще наблегне Мираж Груп

НР Latex Print & Cut Solutions: отпечатване и рязане в един работен процес

 

НР Latex Print & Cut Solutions

 

В качеството си на ексклузивен партньор Мираж Груп има удоволствието да Ви представи нововъведението на НР Latex Print & Cut Solutions, което беше обявено на изложението FESPA през месец Mай тази година.

300 Print and Cut Series представлява двойно устройство за едновременно отпечатване и рязане в един работен процес, осигуряващо 50% икономия на време.

В тази връзка 54-инчовите HP Latex 315 Print&Cut и 64-инчовите HP Latex 335 Print&Cut Solutions предлагат драстично по-ефективно производство за широк кръг от приложения като висококачествени графики за подове и прозорци, както и стикери и персонализирано облекло.

Латексовите принтери на HP помагат на редица клиенти, от магазини за малки знаци и копирни магазини до високопроизводителни доставчици на печатни услуги, при печат на разнообразни приложения без време за съхнене с бърза обръщаемост и монтаж.

Тази година бихме искали да Ви поканим на едно малко по-различно и интересно събитие:

Мираж Груп Ви кани на “Aurich Open Days“

 

Aurich Open Days

Мираж Груп като фирма с дългогодишен опит в сферата на дигиталния печат са много добре запознати с възможностите, които предоставя пазара за дигитален печат върху текстил. В тази връзка по време на изложението Copi’s 2017 ще представят текстилните производители AURICH, които са в съвместен проект с НР. 

В съвместния опит за постигане на по-добра адхезия на латексови мастила върху 100% текстилни тъкани от PES, Aurich и HP обединиха усилията на своите R&D отдели.  С финалния вариант FRL, Aurich даде възможност на всеки собственик на латексова HP технология от последно поколение да отпечата върху гъвкав субстрат с текстилни характеристики и следните приложения:
-DigiPanorama 3172FRL, 250 гр плат за дисплеи и други приложения с предно осветяване;
-DigiCompetition 2264FRL, 170g плат за алуминиеви рамки и keder системи;
-Supernova 3179FRL, 260g плат за предно осветяване  за рекламен банер;
-DigiFacination 6178FRL, 60г флаг;
Всички те са сертифицирани и тествани от НР центъра в Барселона и представени по време на ISA Las Vegas и FESPA Hamburg тази година.

СПЕЦИАЛНИ ПРОМОЦИИ ЗА ИЗЛОЖЕНИЕТО COPI`S

HP Latex 335 – Достъпно решение за вътрешна и външна реклама, интериорен дизайн и декор

Възползвайте се от специалната промоция, която Ви предоставяме за HP принтери, налични в България. Количествата и условията са определени!

За цената от 11 500 € получавате:
1. Принтер HP Latex 335 с работна ширина 162,5см
2. Гаранция за срок от 24 МЕСЕЦА
3. Комплект мастила 775мл.  – C, M, Y, K, LC, LM, HP Latex Optimizer
4. ВАЛИДНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА ДО 15.10.2017 ИЛИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА!

В окомплектовката е включено: 6 броя принтиращи глави, комплект за поддръжка, FlexiPrint HP Edition RIP софтуер

Спечелете гъвкавост и се радвайте на удобно отпечатване на поръчки за вътрешна и външна реклама с принтера HP Latex 335. Този достъпен принтер осигурява лесно опериране, бързо печатане, а Латекс мастилото на водна база произвежда устойчиви, издръжливи на надраскване приложения.

За разлика от опасните за живота и с високи концентрации на вредни химикали солвентни мастила, еко-сертифицираните Латекс мастилата не изискват вентилация, пространство и време за сушене.

Благодарение на безвредните си свойства Латексовото мастило на HP е притежател на следните сертификати:
UL ECOLOGO – сертификат за безопасност на човешкото здраве и околната среда
UL GREENGUARD GOLD – сертификат за безопасност при използване в затворени пространства

В случай че, искате да научите повече за тази промоция или за другите които следва да бъдат обявени по време на самото изложение, може да посетите щанда на Мираж Груп Зала 2 Щанд D5.

 

HP Latex 335 Print & Cut

 

HP Latex 335 Print & Cut

За цената от 14 999 € получавате:
1. Принтер HP Latex 335 с работна ширина 162,5см и Cuting Machine
2. Гаранция за срок от 24 МЕСЕЦА
3. Комплект мастила 775мл.  – C, M, Y, K, LC, LM, HP Latex Optimizer
4. ВАЛИДНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА ДО 04.10.2017 ИЛИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА!
В окомплектовката е включено: 6 броя принтиращи глави, комплект за поддръжка, FlexiPrint HP Edition RIP софтуер.

 

HP Latex 335 Print & Cut

Заповядайте да Ви разкажем още за:

Швейцарската прецизност на Zünd режещи системи.
Новата рутерна система на Zünd RM-L  печели награда от Европейската асоциация за цифрови печатни издания EDP 2017. С до 3,6 kW мощност, рутерната система определя нови стандарти за ефективност дори при обработка на такива твърди и дебели материали като акрил и дърво.

Подаване на текстилен материал без намачкване:  Zünd въведе Cradle Feeder – устройство за текстил.

С подаващото устройство за текстил, Zünd пуска на пазара нова система за подаване на ролки, която позволява подаване на разтеглива текстилна медия без набръчкване и без изкривяване.
Другите продукти и технологии на Зюнд с акцент през  2017 година.

Cut & Seal – Рязане и запечатване на Полиестерни тъкани (предотвратяване на разнищване):Лазер Клас 1, не са необходими защитни очила
– Максимална скорост на рязане: 745 мм / сек
– Максимална дебелина на материала: 2 мм

Over Cutter Camera OCC:
– Бързо разчитане на регистрационните маркери „един изстрел“(one shot)
– Камера от висок клас, висококачествена оптика
– Съвместима с Рутерен / Лазерен Модул (извличане на прах / дим)

 

Zünd режещи системиZünd режещи системи

Canon Oce Colorado 1640

Като представители на Canon – друга световна марка от портфолиото на Мираж – техният щанд в Зала 2 е мястото, където може да Ви бъде представена  сензацията на  годината: Oce Colorado 1640 – основен акцент от Canon по време на FESPA 2017.

Първият Roll-to-Roll продукт, базиран на технологията Canon Uvgel, с  европейски дебют на FESPA 2017, е с работна ширина 164 см.

Уникална по рода си, Uvgel технологията демонстрира производствена бързина на индустриална машина без компромиси в качеството. За това спомагат няколко фактора:
– Принтерът работи с две ролки с медии (в чекмедже), които могат да бъдат два различни типа;
– Ултратънък слой мастило, който създава едва забележим релеф и залепва веднага за повърхността на медията. Това води до ниска консумация на мастило и намалява с до 40% разходите за печат;
– Има уникална LED UV подсистема за сушене, която работи напълно независимо от печатната система (две карети, работещи успоредно) и осигурява еднакво време от нанасянето до изсушаването на всяка капка, за да постигне безпрецедентна хомогенност на отпечатаното изображение. Това го прави най-бързия принтер в този сегмент – 159 кв.м/час  за билбордове и външна реклама.

 

Canon Oce Colorado 1640

Повече информация вижте на щанда на Мираж Груп по време на изложението Copi`s.

Интернет портал за печатни технологии.