Много възможности за лакиране само с една машина – Fine Coat от AUTOPRINT

1922
Много възможности за лакиране само с една машина – Fine Coat от AUTOPRINT

Нарастващият обем в търсенето на луксозни опаковки и етикети води до необходимостта от инвестиции в машини за облагородяване на печатната продукция.

Fine Coat 60

 

Освен добре познатите машини за сито печат, съществуват и други възможности, които не само комбинират повече възможности, но са и по-достъпни.

Листовите флексопечатни модели Fine Coat 60 (с максимален работен размер 480/660мм) и Fine Coat 80 (с максимален работен размер 560/800 мм) от AUTOPRINT обединяват възможността за работа с лакове на UV и водна основа и са подходящи, както за цялостно, така и за частично лакиране, включително и за създаване на специални ефекти върху печатните материали. Сред предимствата, които могат да бъдат отчетени при избора на един от двата модела пред други алтернативи, следва да се добавят още:

  • По-ниска цена на консумативите, както за лак, така и за фотополимерните плаки
  • По-добро нанасяне, с по-малък разход на лак
  • По-широк диапазон от използвани материали, включващи всички видове хартии и картони в границите от 60 до 350-450 гр/м2 (или дебелина от 0,1 до 0,6 мм) в зависимост от модела
  • Централизирана система за автоматично омасляване, гарантираща дългосрочна поддръжка и експлоатация на машините
  • Сушилна част с UV и инфрачервени лампи, произведена в Германия.

Fine Coat 80

 

Освен при луксозния сегмент двата модела са успешно внедрени в производства на опаковки за фармацевтични компании, имащи специфични изисквания за лаковите покрития на своята продукция. До средата на настоящата година има инсталирани над 250 машини от модела Fine Coat 80 и 150 от по-компактния клас Fine Coat 60. AUTOPRINT вече стъпи на европейския пазар именно с инсталация на Fine Coat в България, като вече са планирани нови инсталации в България и Естония през октомври, а до края на годината се очакват още 2 – по една във Франция и България.

За повече подробности вижте видео представяне на модела Fine Coat 80 или се свържете с нас на посочените във визитката координати:За повече информация:

AUTOPRINT
Фирмата е официален представител на AUTOPRINT (Индия) за българския пазар. В портфолиото попадат машини за листов офсетов печат, лакиране, щанцоване, перфориране, биговане и други.

Бургас
жк. Петко Р. Славейков, блок 159, ателие 1
Тел.: 0876 958 033
e-mail: autoprinteu@gmail.com
www.autoprint.net

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/