Монохромният Brother HL-S7000DN печата 100 страници А4 в минута

1635
Монохромният Brother HL-S7000DN печата 100 страници А4 в минута

Това се постига благодарение на мастиленоструйна технология на Brother с линейна печатаща глава, която покрива цялата ширина на страницата и впръсква мастило от над 5000 дюзи едновременно.

brother hl s7000dn

 

Brother България представи модела HL-S7000DN за България на специално организирана бизнес закуска за клиенти и медии и демонстрира някои от най-иновативните си технологии, насочени към бизнес потребителите. Гостите на събитието имаха възможност сами да изпробват високопроизводителното устройство и да дискутират актуалните решения за печат на Brother в приятна и приятелска обстановка.

 

На снимката: Ивайло Апостолов Регионален мениджър за България, Сърбия и Македония

На снимката: Ивайло Апостолов Регионален мениджър за България, Сърбия и Македония

За илюстрация на възможностите на печат на принтера HL-S7000DN беше използван пример с класическото произведение „Война и мир“. 1540-те страници на творбата могат да бъдат отпечатани на Brother HL-S7000DN за по-малко от 7 минути и половина и това ще струва 9,24 лв. като разход на мастило. Отпечатаните страници са устойчиви на намокряне, благодарение на специални защитен слой, който се полага по време на печата. Повече за печатната технология вижте тук:

Технически характеристики и цена можете да видите тук: www.brother.bg

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.