Мултифункционален принтер за етикети Graphtec LABELROBO LCX603

3337

Етикетният принтер LABELROBO LCX603 ви позволява да произвеждате от офиса или дома висококачествени етикети със символи или илюстрации в малки, уникални серии.

Революционният продукт печата, ламинира, реже по контур, изчиства и прорязва етикетите!


Високо качество на печат

Принтерът печата чрез термо трансферен метод с три цвята (черно и 2 чисти) и резолюция 600х1200 dpi
Предлагат се 2 вида ленти за LABELROBO LCX603 :
Смолисти в цветове черно, синьо, жълто, червено и бяло
Полу-смолисти в цветове черно, синьо, червено и зелено
Възможна е само трицветна комбинация от предлаганите цветове.

Предлаганите медии за печат на етикети са полиестер, синтетична хартия и специализирана хартия (бяла, сребърна, жълта и прозрачна).

Устойчивостта на светлина на етикетите, отпечатани със смолистите ленти след ламиниране е до 6 години (3 години при жълтото), а на механично и химическо влияние отлична. При работа с полу-смолисти ленти светло устойчивостта на черната лента е до 6 години (една година при останалите цветове), а издръжливостта на механично и химическо влияние добра.

Ламиниране на етикетите

След отпечатване LABELROBO LCX603 автоматично полага ламинат върху стикерите, който може да е полиестерен или полипропиленов.
   

Контурно рязане на етикетите

След приключване на ламинирането следва рязането по контур. Този модул позволява изрязване със сила от 300гр/м2 и скорост 300мм/сек. в произволна форма дори и на малки детайли в етикета. За прецизното рязане се грижи системата RMS, която се ориентира по 3 регистрационни маркера. 

Автоматично изчистване и прорязване на етикетите

Изчистващият модул премахва ненужните остатъци около изрязаните вече етикети, а прорязването осигурява лесното им отделяне един от друг.

Windows driver
Създаването на етикетите се извършва чрез графичен софтуер по избор, а с помощта на драйвера за LABELROBO LCX603 се отделя проекта за рязане от проекта за печат.

Източник: Адком

Интернет портал за печатни технологии.