Най-голямата книговезка гилотина в София и най-голямата щанца в България вече в Бунт Адвъртайзинг

3995
Най-голямата книговезка гилотина в София и най-голямата щанца в България вече в Бунт Адвъртайзинг

В Бунт Адвъртайзинг вече предлагат на клиентите си щанцоване на максимани размери 140х100 см.

Щанцоване на големи размери 140х100 см

 

Новата щанцоваща машина е с един от най-големите максимални размери на щанцоване предлагани в България. Машината има възможност до контролиран 100 тона натиск и материалите, които може да щанцоват на нея са хартия, МВП, мукава, ПВЦ, филтърен картон, както и пъзели с големи размери. Процесите на щанцоване с новото оборудване са още по-бързи, а клиентите имат възможност да щанцоват много по-големи изделия.

 

рязане на ширина 156 см.

Към богатия набор от машини в Бунт Адвъртайзинг вече е най-голямата книговезка гилотина в София. С впечатляващата максимална ширина на рязане от 156 см, ножът може да изрязва хартия, мукава, МВП и други.

 

инсталация на гилотина

На снимката: Част от процеса на инсталация на щанцоваща машина в Бунт Адвъртайзинг

За контакти:
Бунт Адвъртайзинг ЕООД
гр. София, бул. „проф.Цветан Лазаров” № 113
Ивана Симеонова
+359 883 215 444
ivana@bunt-adv.com

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.