Най-голямата сделка в историята на Scodix

1835
Най-голямата сделка в историята на Scodix

Договорът е за продажба на 10 машини 10 Scodix Ultra Pro, които ще бъдат инсталирани в производствените бази на Avery Dennison RBIS в целия свят.

Най-голямата сделка в историята на Scodix

 

Scodix, лидерът в цифрови решения за облагородяване на печатна продукция, обяви, че е е сключил глобален договор за партньорстви с Avery Dennison Retail Branding and Information Solutions (RBIS). Според споразуменитео, Avery Dennison RBIS, глобален лидер в брандирането на облекла и обувки, опаковки, етикети и RFID решения, ще купи 10 машини Scodix Ultra Pro Digital Enhancement. Това е най-голямата сделка в историята на Scodix. Компаниите ще работят съвместно по въвеждането на пресите, които разполагат с пълната гама възможности на Scodix, в експлоатация в ключовите производствени бази на Avery Dennison RBIS по света.

Системите Scodix ще бъдат използвани най-вече за облагородяване на етикети и самозалепващи етикети, които не само ще бъдат по-ефектни за сетивата, но и създава разпознаваемост и лоялност към марката. Avery Dennison RBIS използва две системи Scodix Ultra Pro в производството си от 2015 насам и е получила възторжени отзиви както от служителите, така и от бранд мениджърите.

„Avery Dennison RBIS е световен лидер в решенията за брандиране за най-големите марки в областта на обеклата и обувките,“ отбеляза Charlie Brown, ръководител на глобалните иновации, Avery Dennison RBIS. „Производителите на облекла и обувки постоянно търсят нови решения да отличат марките си, особено в търговските обекти. С помощта на Scodix, ние обслужваме растящата им потребност да представят на продуктите си усещането за по-висока класа. Сред първите клиенти, които тестваха и приеха облагородени със Scodix решения беше North Face. Когато покажем Scodix за пръв път на клиентите си, можете да усетите колко са впечатлени.“

Източник: globalprintmonitor.info
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.