Най-нов модел карусел за ситопечат в Пловдив

4630
Най-нов модел карусел за ситопечат в Пловдив

Моделът е от серията YOU на ROQ с 10 печатни плота и 8 печатни глави.

Евроинкс инсталираха в пловдивската фирма Призма Дизайн ООД най-новия модел карусел за ситопечат на ROQ.  Сред основните характеристики на модела са бързината, надеждността и прецизността на работа. Машината е серия YOU с 10 печатни плота и 8 печатни глави. Серията YOU машини на ROQ могат максимално да бъдат конфигурирани с до 20 плота и 18 печатни глави.

Каруселите за ситопечат YOU на ROQ се предлагат от Евроинкс – Дистрибутор на мастила, консумативи за сито печат, тампонен печат, флексо печат, офсетов печат и машини за печат.

 

YOU на ROQ с 10 печатни плота и 8 печатни глави

Евроинкс
гр. София
бул. „Европа” № 138
Тел.: 02/ 957 17 92
Тел.: 0882/ 128 519
Факс: 02/ 957 172
info@euroinks.net
www.euroinks.net

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.