Настолни машини за сито и висок печат от „най-малката компания за печат“

2904

Холандците от Letterproeftuin направиха миниатюрни печатни машини за сито и висок печат.

миниатюрни печатни машини за сито и висок печат

Забравете за настолните принтери на HP или Epson, вече можете вместо тях на бюрото си да имате истинска миниатюрна печатна машина. Или две. Хората от Letterproeftuin в Холандия, „най-малката печатна компания в света“ , имат точно това. Те са направили две миниатюрни системи за участието си в международния фестивал по плакат и графичен дизайн Chaumon.

Миниатюрните устройства за сито и висок печат са създадени, за да позволят на Letterproeftuin да отпечатват малки материали на място по време на шоуто.

миниатюрни печатни машини за сито и висок печат

Източник: letterproeftuin.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.