Warning: getimagesize(/images/Autowelt_Schuler_Aufsicht.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/prepress/new.printguide.info/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

Немска печатница създаде необичаен дизайн на вестник

2205

Немската печатница Druckerei Konstanz получи поредната си професионална награда за креативността на специалистите, разработили ново удобно приложение под наименованието SMART-Flap.

SMART-Flap

Новият продукт е създаден в рамките на маркетинг кампанията We are SMART!, която печатницата започна в началото на годината, за да представи на клиентите си девет от своите качества: екологичност, гъвкавост, иновативност, добро обслужване и др. За кампанията специалисти от фирмата разработили нови продукти, в това число SMART-News, SMART-Out и SMART-Flap.

Особеност на SMART-Flap са индексните полета от едната страна на изданието, които имат ширина по 3см и дават допълнителна възможност за категоризации и реклама.

Първото копие на SMART-Flap е отпечатано за Autowelt Schuler на офсетова печатна машина KBA Cortina. За печата са използвани хартии с ширини 590 и 560 мм вместо традиционните 630 мм.

Нововъведенията, измислени от Druckerei Konstanz, вече получиха първите си позитивни коментари както от клиенти, така и от други печатници.

SMART-Flap

Източник: www.kba.com
Преведе: Радина Дойнова

Интернет портал за печатни технологии.