НЕОН.БГ инсталира нови производствени мощности

1642
НЕОН.БГ инсталира нови производствени мощности

Рутерът с известната френска марка Mecanumeric е вече в експлоатация и е на разположение на клиентите на фирмата.

 

Mecanumeric неон бг

 

Целта на новата инвестиция е увеличаване на производителността, съкращаване на сроковете за изпълнение, а от там и по-качествена услуга за клиентите на НЕОН.БГ. Моделът на рутера е Mecanumeric Mecapro 4020. Машината е с работна площ 4х2 метра, снабдена е Tool Changer, камера за маркери за рязане по контур и капацитивен датчик за определяне на дебелината на обработвания материал по време на работа.

Големият формат на машината ще позволи работа с цели листи плексиглас, PVC, поликарбонат, полиетилен, еталбонд, меки метали като алуминий и месинг, дърво, MDF, ПДЧ и мн. др. Максималната дебелина на обработваните материали е до 150 мм, което дава възможност машината да се използва и за изработка на матрици за термоформоване и др.   

Рутерът Meca Pro 4020 е от най-висок клас и работи съвместно с наскоро инсталирания HARMUTH PROFI 4000-2.

За Неон.бг: притежава собствена производствена база, голям набор от съвременно високо технологично оборудване и предлага на клиентите си разнообразни продукти и услуги.
Компанията им реализирани проекти, затворени в пълен производствен цикъл: от консултиране на клиентите при избора им на адекватна външна реклама, през изготвяне на дизайнерски проект, пълно обслужване във връзка с узаконяване на рекламите и рекламните конструкции, до изработка и монтаж на избраната външна реклама.
НЕОН.БГ е представител на производителя на CNC рутери Harmuth

За повече информация:
НЕОН.БГ
гр. София
бул. Шипченски проход № 63,
сграда „Завод електроника“
Тел.: 0878/ 178 178
Тел.: 0878/ 250 018
Тел.: 07001 69 00
neon.bg@abv.bg
www.neon.bg

Профил на НЕОН.БГ в каталога Полиграфия Инфо

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.