Warning: getimagesize(/images/Roland_VersaCAMMVSi_Series.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/prepress/new.printguide.info/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

Новата серия режещо-печатащи принтери Roland VersaCAMM VS-i

2047

Серията включва VS-640i (ширина 1625 mm), VS-540i (ширина 1371 mm) и VS-300i (ширина 762 mm).

Roland VersaCAMM VS-i

Серията VersaCAMM VS-i използва ECO-SOL MAX2мастила, които са без съдържание на никел. Машината може да се зареди в един от петте режима:

  • CMYKKYMC
  • CMYKLcLmLk
  • CMYKLcLmLk+WH
  • CMYKLcLmLk+MT
  • CMYKLcLm+WH+MT

Новoто Light Black мастило осигурява прецизно възпроизвеждане на сивите цветове и на естествените тонове на кожата за безупречни фотографски изображения. Последното поколение бяло и сребърно мастило предлагат по-висока плътност от когато и да е било. Може да се постигне 1,5 пъти по-висока скорост при печат с бяло, и до 2 пъти по-висока скорост при печат със сребърно мастило в сравнение с предишния модел. Всичко това позволява на VS-i серията да печата широк диапазон от доходни приложения като дълготрайни банери за външно приложение, сребристи принтове и етикети, прозрачни стикери за стъкло, забележителни изображения за брандиране на превозни средства и висококачествени арт творби.

При новата VS-i серия касетите с мастило са с предно зареждане за лесен достъп. Има възможност за регулиране на рязането, докато машината оперира, за да се подобри точността и гъвкавостта при дълги и сложни задачи за получаване на безупречни резултати при рязането.

В допълнение, VS-i серията работи с последно поколение осем-канална печатаща глава, с което се осигурява плавна градация на полутоновете и изключителна наситеност на цветовете. Благодарение на подобреното управление, VS-i може да достигне скорост на печата до 26.9 кв.м. в час.

За повече информация:
Графика МС ЕООД, оторизиран дистрибутор на Roland DG Corporation:
София 1330, бул. Акад. Ив. Гешов“ 2Е
Бизнес център Сердика, сграда 3, офис 202
тел: 02/ 9200062 факс: 02/9200752
www.graphicamc.com
www.facebook.com/Graphica.MC.Ltd
e-mail: sales@graphicamc.com, marketing@graphicamc.com

Може да посетите Графика МС на изложението COPI’S от 16-18.10.2013 в зала 4, щанд С3.

Интернет портал за печатни технологии.