„Нова зора“ от Ricoh на Hunkeler Innovationdays

2219
„Нова зора“ от Ricoh на Hunkeler Innovationdays

Темата на Ricoh за Hunkeler Innovationdays е озаглавена „Нова зора“. Компанията ще покаже за пръв път пред публика високопроизводителната мастиленоструйна платформа Ricoh Pro VC60000 .

мастиленоструйна платформа Ricoh Pro VC60000

 

Модулната производствена мастиленоструйна преса Ricoh ProVC60000 ще бъде показана в конфигурация за двустранен печат с възможности за предварителна обработка на хартията и нанасяне на защитен лак. „Пазарните реакции към Ricoh Pro VC60000 бяха изключително позитивни и сме щастливи да можем да дадем на толкова много професионалисти в областта на печата възможността да видят в действие машината на това водещо събитие за индустрията,“ коментира Graham Moore, директор на бизнес развитието на Ricoh за Европа.

„Стана ясно, че впечатляващите нововъведения, предлагани от това изключително допълнение към продуктовата ни гама ще позволи на клиентите ни да се възползват от подобрените производителност и ефективност, за да постигнат пазарен растеж“.

Вижте видео на Ricoh ProVC60000 тук:

Ricoh ще наблегне още на новопредставената цветна машина за големи натоварвания Ricoh Pro C9100. Тази система печата със скорост 130 страници А4 в минута и може да печата на материали до 400 грама на квадратен метър, както и на релефни картони. Новият ѝ тонер осигурява по-широка цветова гама. Машината може да печата банери с дължина до 700 mm.

Източник: ricoh-europe.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.