Нова машина за автоматичен печат на сувенири по време на изложение за пластмаса

2730

Mimaki обявиха премиерата на новата система за UV-печат PrintROBO по време на изложението К 2013, което е едно от най-големите международни изложения на индустрията за каучук и пластмаса.

PrintROBO сувенири
Както съобщават от компанията, PrintROBO е автоматична дигитална система за UV-печат с енергоспестяваща сушилна камера и LED елементи. Производителите твърдят, че новата машина има революционни показатели за производителност и качество на печата.

Системата е предназначена за печат на големи тиражи от сувенири, карти, баджове, канцеларски принадлежности, ключодържатели, подаръчни кутии, USB носители, панели за мобилни телефони, лаптопи и други изделия.

Обяснявайки причината за избора на място за премиерата на PrintROBO, директорът на маркетинг отдела на Mimaki, Майк Холстън каза: „К 2013 е място, на което ще се съберат всички, които така или иначе са свързани с индустрията за пластмаса. Ние мислим, че нашата нова система ще може да даде нови възможности за бизнеса на посетителите именно на това мероприятие. Нашата нова система за печат по поръчка на рекламно-сувенирни продукти може да работи в автоматичен режим, без необходимост от работа на оператор, до осем часа. Аз съм уверен, че гостите ни ще си тръгват от нашия щанд със същото въодушевление, каквото изпитваме и ние“.


Източник: www.graphicdisplayworld.com
Преведе: Радина ДойноваPrintguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.