Нова машина за директен печат върху текстил в България

40555

От повече от месец във Уи Сел ЕООД работи нов принтер за директен печат върху текстил, Kornit Storm II.

Печатната технологията на Kornit е една от най-ефективните като цена и производителност за печат върху тъмен и светъл текстил. Мастилата са водно базирани, екологични са и са сертифицирани за печат върху детски и бебешки облекла. С мастилата на Kornit можете да реализирате много широка цветова гама, освен това отпечатъка е устойчив на пране.

Впечатляващи са и производствените възможности за печат, които могат да достигат с  Kornit Storm II. От 76 цветни до 200 бели тениски на час.  Дигиталната машина печата до 40х50см, като се предвижда да се разшири до максималните за машината 50х70см (XXL или парчета плат). 

Kornit Storm II може да бъде използван не само за печат върху тениски, но и за други текстилни продукти, включително реализация на различни дизайнерски решения, детски облекла и др. За текстилния принтер не е проблем и печат на облекла с вече зашити джобове и ципове.

Уи Сел ЕООД разполагат и с тунелна сушилня, която дава възможност поръчките да бъдат изпълнени в много кратки срокове. Ако сте краен клиент или рекламна агенция, от Уи Сел ЕООД могат да Ви предложат както печат на единични бройки, така бързо изпълнение на тиражи.  За улеснение на крайните потребители, можете да изберете готова щампа от каталог.

Повече можете да видите и поръчате на сайта www.teniskata.eu на Уи Сел ЕООД или тяхната Facebook страница.

Уи Сел ЕООД
гр. София
ул. Акад. Георги Бончев №4-6 (срещу 25-ти блок на БАН)
Тел.: 0878/ 516 155
Тел.: 0885/ 004 525

Профил на Уи Сел ЕООД в Полиграфия Инфо

Вижте още за Kornit Storm II

Дигиталният печат с Kornit Storm II е сериозна конкуренция на ситопечата при печата на тениски, като дори в много отношения го превъзхожда.

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.