Нова машина за термолепене в Е Принт

4192

С новия Horizon BQ 270V печатницата не само разширява услугите си за издателства, но има достатъчно голям капацитет да предложи тази услуга и на външни фирми, които не разполагат с довършително оборудване.

Новата машина за термолепене заменя старото оборудване и допълва довършителната техника в Е принт. Horizon BQ 270V е вече в експлоатация. Същественото му предимство е, че намалява времето за подготовка, което ще даде възможност на Е Принт да изпълняват множество поръчките за термолепене на книги за кратко време.

Работата на печатницата е насочена към книгите в малки тиражи, малотиражни списания, брошури, календари, тефтери с меки и твърди корици, етикети.

Печатното оборудване на Е принт са листови офсетови и дигитални машини(цветна и черно-бяла), както и широкоформатен принтер.

Е принт си сътрудничи с много издателства и дигитални печатници в областа на термолепенето на техни издания. Приема поръчки и от фирми, които не разполагат с довършително оборудване.

Тук можете да видите как работи Horizon BQ 270V.

За повече информация и заявки:
Е Принт ЕООД
гр. София, Цар Борис III № 41
Тел.: 02/ 952 67 95, 0899/ 142 737
express93@mail.bg
www.eprint-bg.com

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.