Нова мултифункционална машина от Duplo

1576
Нова мултифункционална машина от Duplo

Новият Multigraf Touchline CPC375 допълва линията мултифункционални довършителни решения на компанията и е предназначен за производство с леко до средно натоварване.

CPC375

 

CPC375 се произвежда в Швейцария и предлага рязане по ширина и дължина, биговане на лицето и гърба и цялостно или частично перфориране по дължината и ширината на листа, благодарение на четири нови глави за перфорация. CPC375 може да перфорира, реже и бигова с едно преминаване на листа през машината.

Подобно на всички машини Multigraf, CPC375 е модулно решение. Като стандарт той се доставя с вакуумен транспорт за директно свързване с предишната машина в производството. Машината може да бъде оборудвана и с ново универсално листоподаващо устройство Mistral за работа офлайн. Обявената максимална скорост е 6000 листа в час, размерът на хартията е от 105x148mm до 370×1,200mm, относителното тегло 80-300 грама на кв. м. за перфориране и до 400 грама на кв. м. за биговане и рязане. Машината има ултразвуков детектор за подаване на два листа.

Машината е предназначена за производство на продукти като ваучери и купони, билети и картички и както другите системи от семейството на Multigraf допълва гамата машини на Duplo, които имат по-високи спецификации.

Източник: duplouk.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.