Нова офсетова печатна машина, инсталирана в производствената база на IMPRESS в Пловдив

3783
Нова офсетова печатна машина, инсталирана в производствената база на IMPRESS в Пловдив

С нова офсетова машина с лакова секция KBA Rapida 75E 4+L IMPRESS разшири производствения си капацитет.

 

Машината е листова, с формат 50х70см и е въведена в експлоатация преди месец.

„Благодарение на доверието и лоялността на нашите клиенти за последните 2 години ние успяхме да инвестираме в нова техника, в оптимизиране на процесите и наемането на квалифициран персонал“ – сподели Камелия Кочовска, Управител на фирмата.

 

Фирма Impress е на пазара вече 20 години и предлага богато портфолио от продукти – различни медии и печатни технологии. С новата машина IMPRESS ще оптимизира и разшири производството на опаковки от по-дебели картони в средни и дълги серии, с което ще отговори на нуждите на българския и европейски пазари.

 

KBA Rapida е оборудвана с автоматизирана система за следене и контрол на качеството на отпечатъка Ergotronic SpectroDrive Pro, което дава възможност на следващ етап фирмата да се сертифицира по ISO 12647-2:2013. Тези две неща ще гарантират на клиентите на IMPRESS високо качество на печат и повтаряемост на цветовете на отпечатъка, а това е от голяма важност поради все по-високите изисквания на пазара към крайния продукт. 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.