Нова печатна инсталация на KBA се откри във Военно поделение 24430 в град Троян.

5706
Нова печатна инсталация на KBA се откри във Военно поделение 24430 в град Троян.

Пет цветната машина е модел RAPIDA 105 UNIVERSAL. Максимален размер на листа 74х105 см. Максимална скорост на печат 15 000 листа/час. Машината ще се използва основно за печат на географски карти.

Нова печатна инсталация на KBA се откри във Военно поделение 24430 в град Троян.
Пет цветната машина е модел RAPIDA 105 UNIVERSAL
Максимален размер на листа 174х105 см.
Максимална скорост на печат 15 000 листа/час.
Машината ще се използва основно за печат на географски карти.


Събитието беше уважено от зам. министъра на отбраната Иван Гаврилов, бриг. генеран Николай Славчев /началник управление на Генерален щаб на Българска армия/,  главен комисар Красимир Петров /директор на Гл. дирекция „Гранична полиция“ на МВР, Цветен Боев – изп. директор на агенция Геодезия, картография и кадастър на МВРБ, Георги Тошев /директор на Гл. Дирекция на М-во на земеделие и горите/.,
От страна на СПИБ, на откриването беше инж. Румен Трифонов, гл. секретар на съюза, както и от много негови представители и членове.
Уилям Тжижевски, /представител на Национална агенция за гео-пространствено разузнаване на САЩ/ преряза лентата за откриването на инсталацията, заедно със зам. министър Иван Гаврилов и полк. Георги Гладков /Началник на Военногеорграфска служба на Бълг. армия/.

Посетителите бяха впечатлени от изградената по всички европейски стандарти печатница.
Вицепрезидентът по продажбите на KBA Свен Стрелчик връчи 1 акция от дружеството на полк. Георги Гладков  за доброто стопанисване на машините на KBA.  От думите му стана ясно, че през последните 80 години във военното поделение е работила машина, отново на KBA и тя е била отлично поддържана.

Към новата инсталация на KBA функционира и последен модел CTP. Доставчик на машината е фирма Гед.

Вижте цялата галерия със снимки от представянето ТУК

Интернет портал за печатни технологии.