Нова продуктова линия от Mark Andy

600
Нова продуктова линия от Mark Andy

Новата Digital Pro гама предлага производствена скорост на печат 23,4 метра в минута за всички приложения и ниска себестойност.

Digital Pro 1

 

Mark Andy представиха Digital Pro, ново дигитално решение със скорост на печат от 23.4 m/m, което позволява на бизнеса да използва предимствата на цифровите технологии на изгодна цена. Digital Pro използва CMYK сух тонер. Линията включва Digital Pro 1, която печата от рола на рола и хибриден модел с възможност за различни конфигурации. Европейският дебют на машините ще бъде на Labelexpo Europe в Брюксел през септември.

Digital Pro 1
Digital Pro 1 печата от рола на рола с ширина 30 cm. Според Mark Andy системата Digital Pro е важна за производители с установени работни процеси за печат и довършване, защото прави дигиталния печат по-лесен за операторите. Модулната система позволява добавяне на нови възможности за печат и вградени довършителни операции, съобразени с еволюцията на бизнеса и модела на работа.

Digital Pro 3
Digital Pro 3 включва мултифункционална флексо станция за облагородяване на продукцията и е управлявана от високопроизводителен контролер, който подържа персонализиран печат, ориентиран към пазара на къси и ултракъси тиражи. Digital Pro 3 може да бъде конфигуриран с различни опции за щанцоване за онлайн довършване на етикетите. Digital Pro поддържа широка гама материали за печат и приложения и не изисква обработка преди или след печата. Поддържаните материали включват винил, PVC, фолио.

Компаниите, които имат Digital One печатна машина могат да обновят на място системата си до новата Digital Pro, за да намалят значително разходите и да увеличат печалбата. Обновяването до Digital Pro осигурява 70% по-висока скорост и 30% по-ниски разходи от предишното поколение.

Източник: пресинформация на Mark Andy.
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.