Нова цифрова машина за щанцоване

2196
Нова цифрова машина за щанцоване

PaperOne е производство на италианската SEI и ще бъде демонстрирана по време на DSCOOP във Вашингтон.

PaperOne digital cut off

 

Лазерната система е оборудвана с двойна лазерна технология и е най-бързата и гъвкава дигитална машина на пазара за щанцоване, микроперфорация, гравиране и маркиране. PaperOne Laser System SEI работи с материали с дебелини от 150 µm – 600 µm в максимален формат 53х75 см.

Цифровата машина е предназначена за работа с хартия, картон и самозалепващи материали, PP, BOPP и PET. PaperOne е единствената система, която осигурява идеална регистрация(механична и оптическа) при изработката на единична бройка или серийно производство и достига скорост на обработка до 2500 листа за час.

 

PaperOne

PaperOne може да се интегрира за онлайн работа с всяка цифрова печатна машина, включително HP Indigo 10000 и 30000.

Вижте още на сайта на производителя: www.seilaserconverting.it

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.