Новите мултифункционални режещи маси Kongsberg XN предлагат голяма гъвкавост при достъпна цена.

2069
Spread the love

ESKO продължава да разширява продуктовата си гама с пускането по време на drupa на нова серия маси за довършителни работи Kongsberg XN с ъпгрейд на iCut Suite с включен i-Cut Automate.
inline_516_http://www.adcom.bg/Articles/ESKO/XN/Esko%20XN20.jpgЦифровите довършителни решенияот Еско ще бъдат демонстрирани на drupa на щанд A23 в зала 8Б.
„Нашите Kongsberg маси предлагат рентабилни цифрови довършителниоперации, без разходите на конвенционалните щанци и оборудване“,обяснява Стив Бенет, вицепрезидент на Esko, Digital Finishing Business.“И както хората ще видят на drupa, Esko продължава да дефинира“законодателните“ стандарти за производителност и гъвкавост при къситетиражи. В комбинация с нашия интегриран софтуерен пакет i-Cut, ниепредлагаме цифрови довършителни решения за всеки процес, материал иприложение.“

Ново: Kongsberg XNподхожда на почти всяко приложение
Kongsberg XN е най-гъвкавата и най-ефективната довършителна маса наразположение в средния клас на пазара. Разполагайки с възможност заработа с най-широка гама от материали, новата маса обслужва всичкипазари от опаковките до решенията за реклама. В допълнение, KongsbergXN може да се използва за рязане на пластини, като част от флексопакета Esko Digital Flexo Suite, както и могат да се справят с тежкиматериали, използвани при защитни опаковки.
Изборът от четири инструментални глави и пълен асортимент отинструменти гарантират несравнима гъвкавост. Новоразработениинструменти включват направата на V-канали и плътни плоскости, иБрайлов инструмент и др. На разположение са опции, които увеличаватпроизводителността и качеството за всяко приложение. Kongsberg имадоказано решение, независимо дали искате допълнителен софтуер, за дапомогне при регистрация на отпечатани материали, като i-cut Vision Pro,допълнителни глави и/или инструменти за разширяване на гъвкавостта илидобавки като конвейер, AutoFeeder или подаващ модул за повишаване наавтоматизацията и производителността.

Фреза High Power
inline_468_http://www.adcom.bg/Articles/ESKO/XN/Esko%20PowerheadN.jpgНовият Kongsberg на XN може дабъде оборудван с по-мощна фрезоваща глава, наречена MultiCUTHP. С тованово мощно средство MultiCUT-HP, Kongsberg XN предлага до 3 пътипо-голяма производителност на фрезоване. Дори и при обработката нанай-трудните материали, тя запазва постоянна производствена скорост.Благодарение променлива вакуум технология, консумира по-малко енергия.

XN отива нагоре в размерии материали
Освен съвременния дизайн, Kongsberg XN има модулен индустриален дизайнна плота и е на разположение в различни размери, от най-малкия 1680 х1270 мм (66 „х 50″) – Kongsberg XN20 до най-големия 2210 х 6550 мм (87″x 258“) -Kongsberg XN48.Разширената работна площ позволява пълен достъппо Y-оста на всички инструменти. Дължината на модели XN24 и XN44, еудължена до 3200мм (126 „) за по-голяма цифрови печатни материали.
Със стартирането на платформата XN, Esko разширява продуктова гама къмсвоите клиенти, като им позволява да растат както в производителността,така и гъвкавост, тъй като техните нужди растат: на Kongsberg XNпокрива средния клас на пазара, докато XP платформата е насочена къмнай-високите нужди от производителност и автоматизация. И дветеплатформи идват със солиден набор от стандартни инструменти, който можеда бъде разширен с все по-голям набор от сменяеми инструменти за широкспектър от цифрови довършителни приложения.

inline_752_http://www.adcom.bg/Articles/ESKO/XN/Esko%20XN24-conveyor.jpginline_200_http://www.adcom.bg/Articles/ESKO/XN/Esko%20XN46.jpg

i-Cut Automate 12: софтуерза автоматизация на работния поток за производители на знаци и дисплеи
i-Cut Suite е най-добрата колекция софтуер за автоматизация на работнияпоток, насочена към потребителите на голямо-форматно дигитални принтерии / или цифрови довършителни системи. Клиентите ще се насладят напредимствата на оптимизирания печат на форми, на баланса при дизайни снестандартни форми, в следствие на което спестяванията на скъпиматериали надхвърлят 20%.
Сега, с i-Cut Automate 12, въз основа на технологията на AutomationEngine 12, интерактивни функции, като създаването на криви за рязане,добавяне на раздувки и създаване на параметри за„гнездене“, могат да бъдат автоматизирани. Вусловия на производство на къси тиражи, автоматичното създаване нанай-оптималния макет за печат е ясен начин за увеличаване накапацитета, намаляване на риска от грешки и намаляване на отпадъците отскъпо струващи материали. Чрез премахване на повтаряща се работа отоператорите, на разположение е повече време за по-високостойностниоперации, творчески принос и за обслужване на клиенти, заедно спо-бърза доставка до клиентите и оптимизиране на реда в паричнисредства.

Най-пълната гама цифровидовършителни маси по време на drupa 2012
По време на Drupa, четири Kongsberg маси ще бъде изложени на щанда наEsko, включително:
 •  Kongsberg XN24 за широк спектърот цифрови довършителни приложения
 •  Kongsberg XE10 Auto предлагаавтоматизиран кратък производствен цикъл на широка гама от материали
 •  Kongsberg XP24 за довършителниоперации на цифрови печатни материали и къси тиражи опаковки
 •  Kongsberg XP-44-А, най-голяматаKongsberg конфигурация, която някога е показвана на търговскиизложения, включваща напълно автоматизирани производства за опаковки ирекламни стелажи и дисплеи.

В допълнение, различни партньори в индустрията ще покажат Kongsbergмаси на техните щандове:
 •  Kongsberg XN20 при FUJIFILM (зала 8б,щанд A25 1-3)
 •  Kongsberg XP24 при Hewlett-Packard – HP(зала 4, щанд D60 1-9.)

„Esko обнови и актуализира гамата си от цифрови решения за довършителниоперации за тази drupa. Нашата гама от хардуер днес идеално пасва нануждите на все по-голям набор от приложения, изискващи цифроваобработка: частични и пълно рязане на PVC, цифрово отпечатани търговскиброшури и папки, къси тиражи от опаковъчен картон и велпапе, знаци оттвърди материали, дисплеи и интериорни декорации са само част отмногото приложения, които се нуждаят от разходно-ефективно цифроворешение за довършителни обработки. „, заключава Стив Бенет. „Освентова, ние разширихме нашия мощен  i-Cut софтуерен пакет ивнедрихме в приложения, които рационализират целия производствен процесна знаци и дисплей, от оформлението до отпечатването и обработката наготовите резултати. Ние сме въодушевени да покажем нашата гама отцифрови довършителни решения на Drupa и да покажем на посетителите, чеEsko има решения за всяка потребност! „

Източник: Адком

Биографична информация