Новият ColorPainter H3-104s с екосолвентни мастила с малко отделяне на миризма

1638
Новият ColorPainter H3-104s с екосолвентни мастила с малко отделяне на миризма

Seiko I Infotech Inc. обяви добавянето на нов принтер, наречен „ColorPainter H3-104s,“ към своето ColorPainter продуктово портфолио за световна дистрибуция, включително и на японския пазар.

Seiko ColorPainter H3-104s

 

Новият ColorPainter H3-104s предлага 2462 mm широкоформатен печат в 8 цвята, при скорости до 56,6 m² / ч. Високоскоростният H3-104s е разработен специално за справяне с нарастващото търсене на висока производителност от пазарите за визуална комуникация и вътрешен дизайн.

ColorPainter H3-104s е най-широкият мастиленоструен принтер сред продуктовата линия ColorPainter. Тя включва екосолвентните мастила с малко отделяне на миризма SX, които вече са си спечелили добра репутация като част от ColorPainter M-64 s за отпечатването на богати, ярки цветове, които издържат по-дълго на открито. H3-104s също така продължава продуктовата концепция на „Color On Time – бързо, точно и надеждно“. Принтерът осигурява ненадмината производителност и качество, като същевременно намалява въздействието върху околната среда, благодарение на интеграцията на съвременните технологии, които увеличават производителността на SX мастилата.

ColorPainter H3-104s ще бъдат продавани чрез партньорите на Seiko I Infotech по света и вече се доставят от Япония от лятото на 2015.

Източник: www.sii.co.jp
Текста написа: Мария Шабанска

Име: Мария Шабанска

Професионален опит: Завършила специалност “Педагогика” в СУ “Св. Кл. Охридски”, но никога не е работила по специалността. Съдбата я среща с артистични натури и над 10 години работи във фирма за реклама и дизайн. След отделянето от фирмата, с колеги започва самостоятелна дейност, между които и предпечатната подготовка на списание “Опаковки и Печат”.

Настоящи занимания: През последните 5 години работи като редактор на списание “Опаковки и Печат”, за което подбира и превежда научно-технически публикации и материали. Занимава се и с подновяването на информацията на сайта на списанието.

В свободното си време: Ако няма възможност да е сред природата, предпочита хубавата книга.