Нови идеи за разпространението на вестници от Мюлер Мартини

1643
Нови идеи за разпространението на вестници от Мюлер Мартини

На изложението World Publishing Expo в Хамбург (5-7 октомври 2015), Мюлер Мартини ще покаже на производителите на вестници как могат да се отличат пред конкуренцията и да се подготвят за бъдещите пазари.

FlexLiner

На снимката: FlexLiner

 

Издателите на вестници от цял свят търсят начини да бъдат успешни в силно конкурентния пазар като внедряват нови идеи. За да отговори на тези нужди Мюлер Мартини предлага създадено според нуждите решения за управление на производството, които често се разработват директно с клиента, за да паснат на конкретния им бизнес модел.

Иновативна бизнес идея
Конкретен пример е комбинацията на системата за влагане FlexLiner със системата за управление на работните процеси Connex. Mailroom в печатницата Walsrode в Германия. Благодарение на преминаването от офлайн към онлайн влагане, печатницата може да работи много по-ефективно.

Системата за подвързване MailLiner, която е разработена специално за компании, занимаващи се с директна поща е още едно впечатляващо решение. То позволява на компаниите, които са под натиска на разходите за надници, да преминат от ръчно към автоматично влагане. Това им позволява да възстановят печалбите си без да прибягват до допълнителни пощенски или други услуги.

Дигиталният печат, който също навлезе в производството на вестници, също има нужда от нови идеи. Затова Мюлер Мартини достави специално решение за влагане за производството на първия дигитално отпечатван вестник – в шведската печатница  Mengis AG’s Walliser Bote.

Повече информация можете да получите на щанд Booth 520 в зала 4 по време на изложението.

Източник: Мюлер Мартини

Превод: Десислава Тодорова

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.