Нови материали за приложение при всякакви температури от Mactac

843
Нови материали  за приложение при всякакви температури от Mactac

Mactac разшири гамата си решения за етикети CHILL AT и CHILL AT EXTREME.

CHILL AT EXTREME

 

С температурен диапазон от -55 до +65°C продуктите CHILL AT са разработени за екстремни нискотемпературни условия, като наред с това осигуряват отлична адхезия при стайна температура. Обичайното им приложение е в областта на замразените храни, месо и птици, сирене и етикети върху велпапе. CHILL AT се справя изключително добре с прилепването върху материали с ниска повърхностна енергия.

CHILL AT EXTREME предлага всички предимства на CHILL AT, съчетани с още по-силен лепилен слой за приложения с още по-високи изисквания. Той е създаден още за етикети за поставяне в студена и влажна среда и предлага отлично представяне при стайна температура, както и във фризери. Предлага изключителна сила на прилепване към разнообразни повърхности, сред които са полистирен, полипропилен, хартия и велпапе.
Новите допълнения към продуктите:

CHILL AT
Allure – бял полипропиленов филм (PTW7802) полипропиленово фолио с покритие за приложение върху твърди и полутвърди опаковки. Съвместим с флексографски печат (UV и на водна основа), дълбок печат, UV инкджет и топъл печат.
Durascan L матово бяло полипропиленово фолио (TL7801) – специално за флексо и термотрансферен печат.

CHILL AT EXTREME
Direct Thermal Weigh Scale Paper (DTW7902) – хартия за директен трансферен печат за приложения, които изискват изключителна устойчивост на околната среда.     
PLATINUM XTRA Bright White Semi-Gloss Coated Sheet (SGL7902) – 55# хартия с висока степен на белота за офсетов печат с изключително добри характеристики на абсорбиране на мастилото, висока здравина, гладкост и непрозрачност.

Източник: mactac.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.