Нови модели от Xerox

1863
Нови модели от Xerox

Xerox подсилва пазара на мрежови печатащи устройства със своята най-бърза до сега A4 мултифункционална система WorkCentre® 4150 – 45 страници в минута.

Тя предлага принтиране, копиране, сканиране и факс, за целите на малки и средни работни групи.
Черно белият WorkCentre 4150 се предлага в гъвкави конфигурации, от базисния модел, който има само копир, до цялостния, който съдържа принтер, копир, скенер и факс. Той е единственият в своя клас, който предлага автоматично двустранно принтиране при всички конфигурации. Отличително за устройството е, че позволява на потребителите в един офис да копират, сканират, принтират и изпратят факс едновременно, без да се изчаква предишната задача да приключи.
Това е единственото А4 мултифункционално устройство, което съдържа функции като Print Queue Management и Automatic Print Around, които позволяват да се размества приоритета на задачите и да се избягва задръстване, чрез ръчно подаване на специални видове и размери хартия. Всичко това дава възможност за повишаване на продуктивността в един офис с високо натоварване от подобни задачи.
Допълнителната функция ID Card Copy дава възможност за двустранно преснемане върху една страница на документи за самоличност.

Новият офисен цветен принтер – Xerox Phaser 6110 покрива изискванията на малки офиси и персонални потребители, които обичайно работят с черно-бели документи, но периодично се нуждаят и от цветен печат.
Наред със своята изключителна компактност, Xerox Phaser 6110 е на път да се сдобие със славата на най-безшумния цветен принтер в своя сегмент. В апарата се използва система за пасивно охлаждане, което го прави изключително тих и приятна компания за работещите в близост до него.

Скоростта на новата машина е 16 страници А4 в минута, при монохромен режим и 4 странци в минута – при цветен. Принтерът е снабден с процесор 300 MHz и работи с ефективна резолюция от 2400 x 600 dpi. Phaser 6110 може да поеме месечно максимално натоварване от 24 000 страници. Устройството ще бъде достъпно в две конфигурации: Phaser 6110 с пряко включване към компютъра и Phaser 6110N – мрежов с Ethernet 10/100Base TX. И двата модела работят с интерфейс USB 2.0.
Phaser 6110 MFP е МФУ (мулти функционално устройство) с автоматично листоподаващо устройство с 50 листа и цветно сканиране към мрежа, e-mail и PC. Phaser 6110 MFP разполага с USB порт за директно принтиране от USB памет.
В края на миналата година Xerox спечели девет награди за своите цветни принтери и мултифункционални продукти от две водещи организации за независими тестове и проучвания, с които крайният брой награди на световно ниво за 2006 г. достигат 208.
Част от наградите са за чернобелия мултифункционален принтер WorkCentre 4150xf и за цветните мултифункционални устройства WorkCentre 7132, WorkCentre 7655 и WorkCentre 7665. За целта са проведени интензивни конкурентни тестове върху печатащи устройства, сравнявайки производителността, надеждността и лекотата на работа.

Източник: Адком

Интернет портал за печатни технологии.