Нови модели UV принтери на DCS с рефилна система

1300
Нови модели UV принтери на DCS с рефилна система

Нови модели принтери на DCS оборудвани с патентована рефилна система ще бъдат представени на FESPA Digital. Можете да ги видите на щанд B2-391 на 20-23 Май в Мюнхен, Германия

Патентованата рефилна система е една от многобройните иновативни и полезни функции, които направиха Direct Jet 1024UVMVP толкова популярен, че сега тази система се предлага стандартно на новите модели на DCS – 1024UVHSB, 1024UVB и 1014UVB.

 

Тези нови модели също са оборудвани със система за циркулация на бялото мастило, която обслужва целия мастилен тракт на въпросното мастило.

 

За разлика от касетките за еднократна употреба, новата рефилна система позволява 100% оползотворяване на наличното мастило. С капацитет от 300мл и съдове от неръждаема стомана, потребителите са обезпечени за производство на печеливши отпечатъци и продукти.

Източник: Адком

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.