Нови флуоресцентни мастила от Pulse Roll Label Products

1382
Нови флуоресцентни мастила от Pulse Roll Label Products

Експертите при мастилата за тесен ролен печат Pulse Roll Label Products, представиха нова серия от флуоресцентни мастила с UV втвърдяване, насочени към пазара за флексопечат на етикети.

Новата серия е разработена и формулирана от собствен екип на компанията, със седалище в Бристол, Великобритания, където Pulse Roll Label Products произвежда новите флуоресцентни мастила RDF Series.

Серията флуоресцентни мастила с UV втвърдяване е подходяща за печат на етикети и наскоро премина пълно бета тестване. Печатните проби показват повишена сила на цвета, което позволява да бъдат използвани по-леки анилокси, като с мастилата се постига същата плътност, както и гладък слой, което води до по-високо качество на етикетите.

Pulse Roll Label Products доставят мастила и лакове за световния пазар от 2001 г. Продуктовата гама на компанията включва UV втвърдяващи се мастила, мастила на водна основа и лакове за флексопечат, ситопечат и висок печат, продукти с ниска миграция, продукти за специални ефекти, лакове за дигитален печат, праймери, лепила и други. Обслужвайки международна клиентска мрежа от своята производствена база във Великобритания, продуктите на компанията се продават в целия свят.

Източник: narrowwebtech.com

Интернет портал за печатни технологии.