Нови хартии KATANA за солвентен, latex и UV печат

1989
Нови хартии KATANA за солвентен, latex и UV печат

140 и 200 г/м2, перфектно качество на печат, за предно и задно осветяване, водоустойчива основа, подходяща за монтиране с лепило.

Верни на традицията да предлагаме само най-високото качество медии, директно от производителя, сега разширихме портфолиото медии KATANA с две нови хартии за солвентен, екосолвентен, латексов и УВ печат.

 

Katana фотохартии

KATANA SignMatt 145 и KATANA SignMatt 205 се различават единствено по дебелината им. Покритието е еднакво и за двете – многослойно, бързосъхнещо, устойчиво на вода, надраскване, изтриване, идеално за външни и вътрешни приложения, когато се изисква безкомпромисно качество на отпечатаното изображение. Друго предимство е универсалната приложимост за различни печатни технологии – практически всякакви принтери за рекламен печат дават отлични резултати при тестовете.

Приложенията са трудни за изброяване – от качествена интериорна графика и реклама, че дори и фотографски солвентен печат, през стенни декорации, заместител на тапети при ценово чувствителни проекти, до всевъзможна външна реклама със задно и предно осветяване – плакати, афиши, ситилайт визии, лепени билбордове.

Хартиите се предлагат на плотер-роли, с диаметър на шпулата 3″/76мм и следните размери:
KATANA SignMatt 145
Дължина на ролата: 80 метра
Ширини на склад: 914 мм, 1067 мм, 1372 мм, 1620 мм

KATANA SignMatt 205
Дължина на ролата: 50 метра
Ширини на склад: 1067 мм, 1372 мм

За повече информация и безплатни мостри:
0896 738700
info@factor.bg

Интернет портал за печатни технологии.