UV мастила за сух офсет от Полихром Сервиз

1315
UV мастила за сух офсет от Полихром Сервиз

Полихром Сервиз в партньорство с италианския производител на мастила Piacentini & Co. предлага на българския пазар UV мастила за сух офсет. Вижте предимствата на серията UV RAPID OFFSET 3000.

 

UV мастила за сух офсет

 

Piacentini & Co. is logoUV RAPID OFFSET 3000 е серия UV мастила за сух офсет, която е създадена за декориране на контейнери, туби, капачки от третиран полиетилен и полипропилен, PS, ABS и др. Преди печат е препоръчително предварително да се направи тест, тъй като повърхностите прилежащи в една група имат различни характеристики. Серията UV RAPID OFFSET 3000 на Piacentini & Co. е без солвенти и изложена на ултра виолетова светлина полимеризира веднага. Основни характеристики са: добра устойчивост на вода, перилни препарати. Има налични широка гама основни цветове, които могат да бъдат смесвани за получаване на цветове по скалите на  Pantone и RAL.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
– мастилото е подходящо за печат с висока скорост.
– за повърхности като PP и PE повърхностното напрежение трябва да е минимум 38 dyne / cm.
– сушенето зависи от много фактори като цвят, дебелина мастиления слой и тип на повърхността.
– минималната мощност на лампата трябва да е 160W / cm.
– стандартните цветове от серията U.V. RAPID OFFSET 3000 са с добра покривност и сила на цвета.
– серията U.V. RAPID OFFSET 3000 има добра устойчивост на вода и почистващи препарати.
– серията UV RAPID OFFSET 3000 разполага с 28 основни цвята, и 4 процесни с тиксотропен гел.
– металици – комбинация от база и пудра за смесване

За повече информация:
Полихром Сервиз ЕООД
Тел.: 0882/ 098 762
Тел.: 0899/ 133 211
Тел.: 0882/ 820 619
www.polychrome.info
Полихром Сервиз в каталога Полиграфия Инфо

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.