Новости при лепилните системи Lohmann по време на Copi’s

963
Новости при лепилните системи Lohmann по време на Copi’s

Клебекс Василев ЕООД кани колеги и клиенти на щанда си по време на изложението Copi’s от 02-04.10.2017 в Интер Експо Център.

 

мамут

По време на  изложението от Клебекс Василев ще ви информират за новостите в лепилните системи произвеждани от Lohmann, намиращи приложение в полиграфическата индустрия и рекламната дейност.

От 02 до 04.10.2017, в зала 3 – щанд С7 на Интер Експо Център, ще получите компетентен съвет по отношение решаването на проблеми съпътстващи Вашите производствени процеси.

КЛЕБЕКС Василев ЕООД
Внос, дистрибуция и консултации за приложението на двустранно залепващи ленти LOHMANN.
гр. София
1505, ул. Велчо Атанасов № 50
Тел.: 02/ 944 30 06
Тел.: 0888/ 877 651
Факс: 02/ 943 53 30
www.klebex.eu

Профил на КЛЕБЕКС Василев ЕООД в каталога Полиграфия Инфо

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.