Ново мултифункционално лазерно довършително устройство от Gronhi

1316
Ново мултифункционално лазерно довършително устройство от Gronhi

Новата машина за лазерно щанцоване и гравиране работи на материали от хартия и пластмаса до дърво и метал.

машина за лазерно щанцоване

 

LC340 и LC660, производство на Hans Gronhi, се предлагат във формати от SRA3 до SRA2 и във версии с листово или ролно подаване на материла. Лазерите на машините могат да се прилагат върху хартия, стикер, картон, пластмаса, алуминиеви и медни фолиа, кожа и дърво. Машините могат да режат цялостно или частично, да биговат, перфорират и гравират с висока скорост.

Можете да видите LC340 в действие тук:

Hans Gronhi е китайски производител на печатни машини, който наскоро купи японския си конкурент Shinohara, компания, която беше в защита от банкрут от 2012 насам. Hans Gronhi интегрира печатните машини на Shinohara с формати B1, B2 и B3 в продуктовата си гама и пренесе производството от Япония в завода си в Инкоу, Китай.

Източник: printers-superstore.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.