Нов лазер в НЕОН.БГ

1985
Нов лазер в НЕОН.БГ

НЕОН.БГ инсталира в производството си нов FIBER Лазер за прецизно рязане и гравиране на всички видове метали.

Машината е с най-ново поколение източник IPG Photonics, който обработва черни, неръждаеми и цветни метали. Работната зона на машината е изцяло затворена и обезопасена с панели и външна аспирация. Лазерът е изключително точен при позициониране и бърз при рязане, благодарение на прецизно сервоуправление.

 

лазер неон

Лазерното рязане е високо ефективен метод за рязане на листов материал от стомана, алуминий и мед. Изделията се характеризират с висока точност на обработката, сроковете за производство са кратки и детайлите се внедряват успешно в промишлеността.

 

FIBER Лазер

Новият FIBER лазер ще допълни досегашните производствени мощности, които предлагат НЕОН.БГ. Фирмата има възможност да предложи на своите клиенти услуги като: 

– рутерно рязане с два модерни рутера;
– огъване на метали с модерен нов абкант с 11 оси на управление;
– импулсно заваряване с нова система STUD и SPOT;
– вакуумно формоване;
– и др.

Едно от най-големите предимства за клиентите на НЕОН.БГ, че на едно място могат да получат множество услуги с модерни и високопроизводителни машини, както и техническа консултация или цялостно инженерно решение  за единични бройки и за серийно производство на детайли в областта на машиностроенето, медицината, автомобилостроенето и рекламата.

Повече за НЕОН.БГ
гр. София
бул. Шипченски проход № 63,
сграда Завод електроника
Тел.: 0878/ 178 178
Тел.: 0878/ 250 018
www.neon.bg

Профил на НЕОН.БГ в каталога Полиграфия Инфо

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.