Нов материал за подови графики, който не изисква допълнително ламиниране

1188
Нов материал за подови графики, който не изисква допълнително ламиниране

Mactac StreetTRAX е нов продукт за подови графики за външна употреба, той няма нужда от ламиниране, поддържа печат с резки изображения и има повърхност, която не се плъзга.

Нов материал за подови графики

 

Това е вторият продукт за подови графики на  Mactac. StreetTRAX отговаря на изисквания ANSI/NFSI за устойчивост на подхлъзване/сцепление. StreetTRAX (STX1528P) е идеален за зони с голям пешеходен трафик, като маратони и състезания, паради, изложения, академични градчета, изложбени центрове, спортни зали, панаири и други. Животът му при прилагане на открито е до 2 месеца и може да се печата със солвентна, екосолвентна, латексова и UV инкджет технология.

StreetTRAX е бяло PVC фолио, чиято повърхност е покрита с противоплъзгащ слой, върху който може да се печата и позволява възпроизвеждане на чисти линии и резки изображения. Той включва силен, перманентен, активиран от натиск лепилен слой. Той се свързва изключително силно с гладки и леко неравни повърхности от бетон и асфалт.

Източник: mactac.com
Текста написа: Мартин Новев 

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.