Нов модел двусекционна лакираща машина от Autoprint

622
Нов модел двусекционна лакираща машина от Autoprint

Индийската компания Autoprint представи своя нов модел двусекционна лакираща машина Fine Coat 80 Drip Off. Тя отговаря напълно на повишените изисквания от страна на клиентите към възможностите за облагородяване на печатната продукция.

Новата разработка вече може да бъде поръчана в България от официалния представител Print Consult.

 

Fine Coat 80 Drip Off

 

Двете секции на модела дават възможност за едновременно поставяне на цялостен и селективен лак, само с едно преминаване на листа или още известно като хибридно лакиране. Всяка от секциите позволява използване, както на лакове на водна основа, така и на UV покрития. По този начин може да се създаде ефектът на селективно гланцово покритие върху структурна мат основа, известен още като “drip off”, който е демонстриран в следващото видео:

Autoprint Fine Coat 80 Drip Off позволява работа с медии от 60 до 450 гр/м2 като крайният продукт се характеризира с висока защита от надраскване. Максималният печатаем формат е 550х800 мм при скорост от 6000 листа в час. През настоящата година се очаква и допълнителен модул, позволяващ обогатяване на печатната продукция чрез поставяне на метално фолио (cold foiling).

За повече информация:
Print Consult е официален представител на българския пазар за част от най-известните индийски производители на машини за полиграфията. Освен технологично обезпечение и консумативи, компанията предлага още консултантски услуги в областта на печата, така че всеки проект да бъде доведен до успешен финален резултат.

Бургас
жк. Петко Р. Славейков, блок 159, ателие 1
Тел.: 0876 958 033
e-mail: office@printconsult.net
printconsult.net

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/